2007 / 2008

GOTT NYTT ÅR! =D

(D)

haha

Räkan håller på och grejar och räknar me sina fingrar.
Jag: Vad håller du på med?
Räkan: Nee, jag tänkte att du kunde tatuera in ditt namn (Marina)
under tårna. Men då behöver du ju en till tå...


Efter en stund...
Räkan räknar på tårna.
Räkan: Det kan du ju skriva! Marinas tår! Det får plats!
(verkar hel nöjd med vad han kommit fram till)
Typiskt Räkish.


Summer

Läste Vivi's blogginlägg... Då kom jag och tänka på den gamla tiderna.
År 2005.
Vi hade våra älskade crossmoppar; Derbi och Aprilia. Och det enda som kretsade i våra huvuden var festa och ströga runt med mopederna.
Jag vet till och med då vi satt i Vivis mopperum och drack och tjötade och sen åkte upp till Sjöbo med min lilla Derbi. I vilket fall som helst. Vi festade varje helg och på sommarlovet var det hur ofta som helst. Min Derbi gick 700 mil den sommaren. Jag saknar den jättemycket.

År 2006
Gled vi ifrån varandra lite. Eller vi var inte så mycket med varandra p.g.a. vissa orsaker. Vi festade då och då, men vi var inte lika mycket med varandra som under 2005 och 2007.

År 2007
Jag och Vivi blev stora kändes de som. Festivaler, konserter och utomlandsresa till Turkiet med två andra tjejkompisar. Har aldrig festat två veckor i sträck som i Alanya. Var man bakis var det bara att försöka vila ut på dagen och sen festa på kvällen igen. Festival då man drack från morgon till kväll och från kväll till morgon. Det var en riktig röjj-sommar och jag och Vivi blev trötta på varandra ibland, men det löste sig alltid. Vad ska man annars tro när man umgicks 24/7?

År 2008 - tro mig jag längtar!
Jag ska skaffa egen lägenhet. Jag ska förstora brösten. Jag får körkort och bil. Både jag och Vivi vet hur roligt vi hade med våra moppar, hur roligt kommer vi inte då ha med bil? Känns som om denna sommaren kommer bli underbar. Flera festivaler, flera konserter och allt. Kanske en Sverige-resa om vi har tur.

Är så jävla glad att jag träffade dig Vivi. Du är så lik mig och du är den jag har roligast med. Jag hoppas att denna sommaren blir våran. Älskar dig <3

Juldan

Jaa de blir festa. Punkt slut. Supa jävul som ja längtat efter. Vet inte vart men de löser sej.

Change

Jag har förändrats. Verkligen förändrats. Jämför man med sommaren så är jag som en blek skugga nu. Jaa, inte bara huden  ( =P )  utan allt. Jag är inte samma Marina lixom! Inte lika rolig, men det kan även bero på alla personer som blitt tråkia.
   Hur lätt är det att vara rolig när alla andra e tråkiga och inte fattar någonting? Jag vill ha fest, jag vill leka runt, jag vill vara överallt samtidigt.

Jaa, nu vill alla ha seriöst. Och man kan ju inte leka med någons känslor, nee det är ju taskigt enligt alla. Pfft, som om jag skulle bry mig. Inte mitt problem om dom redan vet att jag inte är intresserad. Folk borde väl ändå förstå? Säger det ju nästan framför ögonen på dom. Men vissa låtsas som ingenting, eller så är dom så där dumtröga och ba "nemen, bara för att hon sov där behövde de ju inte ha hänt någonting" . Haha då e fan till å me "hela min dag" smartare och då är det illa, haha.

Och jaa... Förändrats på andra sätt också. Ser jag en snygg kille, tänker jag på hur han är i sängen. Inte bara "han var snygg". Det är illa. Vafan, det kan bli sommar så man kan uppleva våra hyss igen. Börjar bli mörkt och tråkigt. Det som är roligt är att jag fyller 18 om 16 dagar! Snart körkort också =)


Pratade med Putte också. Han ringde och vi pratade i 1 ½ timme om vårat vanliga samtalsämne typ... Sex och killar/tjejer... Å nej, vi hade inte telefonsex utan vi pratade om allt som typ vart i somras, genom åren å allt. Riktigt kul faktist.

Men men... Får väl gå å nana nu.. Ska fira jul me pappa och dom idag...

(D) @ Sjoebo

Jaa de blev fest på Sjöbo.. Hos Sörgel.. Som vanligt Ölspelet och "Jag har aldrig... "  Typ traditions vafan haha xD. Sen kom ju en kille upp lite senare. Å sen blev det tjaffs eftersom han snodde sprit å sen åkte han ut i vilket fall som helst.
Å självklart nä ja reste mej upp lr vad jag nu gjorde så spräckte jag mina byxor och jaa, folket fick sig ett gott skratt. Men äääähh, de e ba snyggt å sletet, precis som jag. Hahahahahaha, neee nu skojade jag. Ska ju inte klanka ner på mej själv ;)

Sen på natten åkte jag, Nathalie, Robin å Ankan ner till stan. Sen åkte Ankan på efterfest å vi andra gick och åt på Campino. De käka kebabtallrik och jag åt vegetarisk rulle me massa ananas i, mums.... Sen testade jag vaniljcigaretter för första gången, inte så tokiga faktist...

Svikarna Nathalie och Robin tog bussen 02.10 å min 155:an gick inte förrän 02.45, men som tur var hittade jag Jessica och hon skulle ta 404:an 02.45 med, så vi gick runt lite i stan å så... Var hemma hos pappa vid 03.15, sen råkade jag knappa in fel PIN-kod 3 ggr till internet så nu måste han fixa PUK-koden på verkstan..

Jaaa... Nu e ja hemma hos mamma iaf på Trandared...

Hot in heeere

Idag blire party... Antaglien på Sjöbo.. Kanske drar vidare någon annanstans sen, vet man ju aldrig.

Ååh, jag älskar verkligen duschstrålar. Dom är underbara, gör exakt som man vill och värmer en tills man blir helt varm. <3


Mitt utseende




385935-2
Mitt hår.
Det ska vara långt och rött. Väldigt rött.
Precis som en platinablond blondin får uppärksamhet ska jag få uppmärksamhet för mitt röda hår. Jag gillar å få uppmärksamhet. Det ska gå i kontrast med mina gröna ögon och min svart-grå-glittriga sminkning. Jag ska låta min lugg växa ut lite till så jag får lång snedlugg, som jag hade för några år sedan.
Kommer säkert att få sätta i löshår över sommaren, men sommaren efter det ska nog håret vara färdigväxt. Det växer snabbt när man inte har platinablondt hår.

                                                                                 
 
                                              Min kropp
385935-4.
Ska börja sola när jag har ork till det, har väldigt dåligt pigment som många säkert vet. Och när jag skaffat ett jobb eller vikariat och fått fram pengar (lånat, arbetat ihop etc.) så ska jag äntligen förstora mina bröst (koksalt, inte silikon).
Efter det vill jag bli utvikningsbrud (tog Carmen Electra som ett exempel, hon är vacker).
Måste även börja träna för att få den kropp jag vill ha. Inte ha överdrivet med muskler utan bara ha fin, vältränad, slank kropp.
Och så vill jag börja ta hand mer om mig själv. Typ enkla saker; gå på massage, göra ansiktsmasker, fotbad.



Jag veeeet, jag är utseendefixerad!

Bad times

Ja, jag som aldrig brukar skriva om känslor fick bara ett ryck. Allt är så jävla jobbigt. Ibland vill man bara ha någon som tycker om och håller om en, och ibland vill man bara vara för sig själv. Och nu vet jag inte ens vad jag vill. Har inte tatt medicinerna sen jag typ började skolan, och vid vissa tillfällen vet jag att jag behöver dem, men jag har bara glömt av dem. Och nu ångrar man sig. Som tur e finns dom snabbverkande, men dom kan man ju inte leva å varje gång. Ne, måste verkligen skärpa mig när det gäller och ta dom. Och nu gör jag typ ingentng tills den 7e januari, då jag åker till Säffle. Och skolan kommer ja hoppa av, och jag orkar inte göra någonting. Jag har lixom ingen ork till nått, och jag vet inte hur det ska gå.

Sista dagen

Ja, inte nog med att jag skrev om bra busschaufförer i förra inlägget, vad händer då? Joo då blir man rasande på en istället!

Skulle ta 14.17 från mig så skulle jag varit nere i stan typ 14.25. Och eftersom Viareds-bussen får 14.35 så hade jag haft 10 minuter till godo. 

Men nej. Jag var där ungefär 14.15 och väntade och väntade. Ingen buss kom... Sen kom en 14.27 (vilket var tiden då nästa buss skulle gå) så sa en som klev på före mej "Du är sen..."   Å då säger busschauffören: "Nej, det är jag inte. Jag såg han som körde före mig, och han hade satt på 'Ej i trafik'-skylten"
Fattar ni, han hade bara åkt! Och jag var nere i stan 14.38 och min buss hade åkt då! Som tur var skulle pappa lämna ett papper till mig i stan innan jag åkte dit, så han skjutsade ju mig till Viared. Men tänk om han t.ex. hade varit någon annanstans. Så han blev skitarg när jag berättade det och sa att han skulle gå in på kontoret å skälla ut dom. Typiskt pappa ;P Men va e de för stil då att bara åka?!


I alla fall... Igår var det sista dagen på CDON. Som vanligt är det så; när man jobbar klagar man och vill sluta. Och när man väl slutat tycke rman det är tråkigt och vill jobba. Alltid klag klag klag haha.
Alla listor var klara vid typ halv 9, (hade bara ungefär 33.000 enheter) Så då fick man jobba på något annat istället. Jag fick städa! Haha. Onödigt och städa när det är så lång tid kvar, men jag fick ju betalt ^^ Och efter någon timme fick jag börja packa A-plock istället...

Kristina och Emma slutade också vid 11, så dom tog samma buss som mig hem.. Hann med 1-2 minuter till godo innan 2an gick från södra torget.



Fick också reda på att jag ska till Säffle den 7 januari på intensivkurs för mitt körkort! =D
Är alltså inte hemma på min 18-årsdag (8 januari), men men... Får ju körkortet tidigare. Det fanns en plats kvar och jag fick den ^^ Annars hade man fått vänta till mars...


Goa busschaufförer

Bussen är ju ute i Viared vid CDON ungefär 23.25 när jag ska hem, och ska egentligen vara inne 23.44södra torget. Vilket skulle innebära att jag får sitta och vänta på min buss i 26 minuter.

I alla fall... Jag och en tjej går på bussen från Viared och busschauffören frågar direkt om vi ska med någon buss som går 20 i från södra torget, och då svarar vi ja.
Schysst, tänkte jag. Att han ens brydde sig, de brukar de inte göra. Så jag trodde ju typ att han skulle skynda på å hoppas att vi hann i tid.
   Men så stannade han i Viared och gick bak i bussen och frågade oss vilka bussar vi skulle med, så jag svara ju 2an till Trandared och den andra tjejen skulle med 150 till Fristad. Då ropade han på radion att våra bussar skulle vänta någon minut om han var sen.

Sen när vi närmade oss resecentrum såg jag att 2an svängde in före oss, och då fixade busschaufförerna att jag kunde byta buss redan vid resecentrum. Så jag hoppade på 2an där. Och busschauffören på 2an var inte alls sur (som endel mycke väl skulle vara för att det var "besvärligt") utan han var glad och hejade å allt. Sen när vi kom in på södra torget såg jag att 48an stannade precis vid 150 så den andra tjejen inte fick så långt att gå å grejer.



Seriöst, dessa buss chaufförer var hur goa och snälla som helst om man jämför me vilka otrevliga det finns annars. Endel bryr sej inte ens om man ska med någon buss, och tycker typ att det är vårat egna problem. Trevliga och allt var dem, och inte lät deras trötthet (om de nu var de) gå ut över oss. Ne, tycker faktiskt sådana grejer gör ens kväll ibland.


Skolan

Mmm... Sitter i skolan och sitter av lektionen... Hagg-lektionen!  Seriöst.. Jag hatar henne. För flera månader sen hade vi läst på lektionen, så hade jag gått ut en stund. Då hade en från parallell-klassen kommit in och bara "Vems bok är detta?" Så hade ingen svarat. Hon ba: "Aa bra, då tar jag den".

Senare kom jag på att jag hade glömt min bok i klassrummet någon timme efter. Så frågade jag runt eftersom jag inte hittade den. Då sa mina klasskompisar att en tjej hade tagit den, för de visste inte om att den va min.
   Så en kille från klassen hängde med till Haggan och sa det,  (för det är hon som är klassföreståndare för den klassen). och han pekade ut tjejen. Haggan sa att hon skulle fixa det, och att jag skulle få igen boken.

Nu har det gått som sagt flera månader och nu fick jag en påminnelse från biblioteket om att jag ligger efter med flera böcker, bl.a. den (!), så sa jag till Haggan:
"Aa, men jag tänker fan inte betala för en bok som inte ens jag slarvat bort!"
Å vad kan Haggan med å säga (!)
Hon: Men då får du fixa tillbaka den.
Jag: Men en tjej tog ju den! Jag vet ju inte vem, mina klasskompisar sa ju det.
Hon: Ja, men vet du inte vem det är kan du ju inte beskylla någon.


Åååhh gud, jag hatar henne, hon sa ju förihelvete att hon skulle fixa det! Jag tänker inte betala. Punkt slut. Men vafan; jag har sluppit undan med en bok från 7anDaltorp, så får nog fixa detta med, haha. Men ändå, hennes stil!! Ne usch, diggar då Vivi sa: "Aa men vafan hon e hagga" Så gick hon bakom oss. Eller när Haggan sa: "Marina nu kommer du hit!"  Vivi bara: "Aa det ska jag!! ^klamp klamp i trappan^"

Haha.. Sitter här i skolan nu å sitter av lektionen. Tänker inte gör något på hennes lektion, fnys. Väntar på Vivsan, saknar deeeeej.

Söndag

Gårdagen var det fest på Druvefors.. Åkte dit med Madde... Blev som vanligt Jag har aldrig...
   Träffade en tjej som åxå hette Marina Therese! Hon hette Johansson i efternamn (vilket jag åxå kunde hetat om jag hade pappas efternamn) Å inte nog med det så hette våra mammor samma i andranamn.. De e fan sjukt ibland asså ;D

Var bakis när jag vaknade, även fast jag druckit minst ½ liter mjölk å 1 liter vatten i natt...
Jobb-dagen var lite seg... Jobbade från 14-21. Drack som en känguru. Självklart för att jag var törstig. Nähäää? Bakis åxå...

Pappa blev iaf glad när han slapp hämta mej, Janne körde mej, Kristina och två tjejer till in till stan, eftersom det inte går bussar på söndagar (på lördagar och söndagar går det två bussar på hela dan; en c:a halv 9 på morgonen och en c:a halv 6 på eftermiddan) vilket är kasst!


Vivi, vi måste vara lite mean girls (och även se filmen ;D) Har stor lust å bara spärra upp ögonen på folk hur kunde hon? =O Så de så...



Jobbiga dagar nu i veckan ^suck^
Måndag:       Skola 9.00-16.30          Jobb 18.00-23.00
Tisdag:         Skola 8.00-14.10          Jobb 15.00-23.00
Onsdag:       Skola 8.00-14.00          Jobb 15.00-23.00
Torsdag:      Skola 9.00-14.40          Jobb 16.00-23.00

Äähhh får la sova nu snart då, natti natti (S)


No work

Gårdagen jobbade jag, terrade John på jobbet. Berättade att min lillasyster var magsjuk. Då började han snacka om att det var bra att vara sjuk.
Han: Då äter man ju inte så mycke å då blir man smalare, har ju blivit lite tjock nu på sista tiden.
Jag kollade typ förvånat för han e typ helt normal.
Han: Kolla inte på mig, jag är tjock!

Haha, det var lite roligt. Och även när jag gnällde om att jag inte orkade saker.
Han: Asså, jag fattar inte hur du har så mycket energi, men ändå klagar över att du inte orkar.
Rätt smart sagt faktist ;P Haha.
Träffade även Vivi efter jobbet, hon mötte mig där min buss kom in på södra... Sen gick vi i stan å sånt...
Åkte hem efter det... Chillade... Sen kollade jag film med mamma på kvällen.. Insomnia, den var bättre än väntat.


Inget jobb blev det idag. I morse när jag skulle stänga av väckarklockan trampa jag lite snett å vrickade till ena foten igen. Fan, dom är ömtåliga. Så idag har jag bara varit hemma å sovit och tagit de lugnt.. Mamma bytte till kaninerna och jag duschade Lisa.. Så aa, nu får vi se vad som händer ikväll ^^


Jobb å lite sov...

Var på jobbet idag idag.. Fick gå upp 04.45, duscha, göra iordning mej, fixa mat å sen ta bussen 05.37, uuuuuuuuusch.... Det är tidigt det..

Jobbet var riktigt roligt idag, jag och John stod och packa och fan vad jag skratta när han verkligen pressade i sina paket. Han stod där ochj bara "det ska gå", och ibland gick det (med nöd och näppe!) och ibland fick han ta nya paket.
   Och när han skulle kasta i sitt paket i buren, å rev ner en film för mej samtidigt, och självklart hamnade alltihop på golvet. Haha nej, detta var en riktigt rolig dag! Gött å få skjuts hem åxå...

Hämtade Lisa sedan, tänkte hälsa på mormor men hon var inte hemma.. Så vi gick hem.. Sen har jag sovit typ 3 timmar nu.. Lite trött ;P

Ännu en dag...

Okej jag erkänner! Jag orkade inte gå till jobbet idag heller! Haha.. Latmask ja e ;P

Hihi i vilket fall som helst så träffade jag underbara yster idag, hängde med till hennes gitarrlektion, sen till henne, sen till gården. Aaahh va underbart de va å träffa dej igen. Hel vecka har ju gått!

Inte så mycke mer har hänt idag, sov till kl 2, så aaa.. Ha bara träffat Vivi typ.. Så nu sitter jag här å väntar på att någon med kuk ska ragga upp mig.. Nemen vad sa jag nuuu... MARINA DÅ!!! =O Äääää bry ^^

Snacka om baksmälla

Festade rejält igår på Sjöbo. Åkte dit med Madde, Martina, Ellinor, Minela och Emelie. Sen åkte jag från festen vid typ 3, å gick upp klockan 7. Var fortfarande påverkad när jag skulle till jobbet. Mådde piiiissss rent ut sagt!!
   Jaa, det slutade ju med att efter 40 minuter på jobbet fick jag gå till Erika och säga att jag måde dåligt. Hon frågade om jag var bakis, för det syntes sa hon. Jag försökte slingra mej ur det så gott jag kunde å typ säga att jag frös å kändes som jag var sjuk (för jag frös fakist). Men jag tror inte de gick så bra..

Känns ganska surt att ja förlora typ drygt 1000:- idag för att jag var bakis, men vafan. Var sängliggandes hela dagen ;S

I vilket fall som helst, så ska jag väl till jobbet imårrn iaf. Börjar 06.25, suck. Blir att gå upp typ 04.45. Får la nana snart (S)


(D)

Haha okej ett tillägg bara; jag missuppfattade allt igår. "Känd" hade inte alls sagt så, utan "Okänd" hade överdrivit...

Men iaf nu sitter ja å väntar, ska snart ner till stan å möta Madde och Ellinor, sen ska vi på fest på Sjöbo, gött å festaaaa iaf ;D Yäääää (D)


Jobbit å jobba imårrn bara, börjar kl 8 ;S

Snacka skit lr vad?

Blir så irriterad! Man dricker för att släppa loss lr hur? Glömma allt, bara ha KUL! Men nee, då är man jobbig?
   När jag å Vivi dricker har vi alltid våran egna fylla, våran speciella. Inget kan slå den! Okej, vi kanske blir lite flamsiga å allt, men seriöst när vi dricker så finns det få som har så skoj som vi har! Spelar typ ingen roll vad vi gör, den är rolig vad vi än gör den till!

Så till saken då.. Dom tjatar hela tiden på att ja ska komma upp å festa å bla bla bla. Behöver inte nämna några namn men kan kalla dem Känd och Okänd (där Känd är en kompis till mig, och Okänd är kompis till Känd, men jag har aldrig träffat honom).
   Okänd snackar om att jag ska komma upp hela tiden å då säger Känd: "Erbjud henne 300:- så kommer hon", vilket jag blev sur för å klicka. Inte ens när jag klicka gav dom sig, nee då blev de nästan ännu tjatigare. Erbjuder mig gratis dricka m.m.
Till slut fixar dom bilskjuts å allt, så aa vafan, de blir la inte tråkit iaf tänkte jag och gav med mig. Jag skulle göra mig klar så kom dom om ca 30 min sa dom.

Jag sitter å väntar, de går en timme... en och en halv... Inte för att jag bryr mej, det vara bara när jag såg på klockan att jag såg att de gått en timme, jag märkte inte ens av de. Men bara för att klaga lite mer så ;P

  
Så jag skriver ett sms till Känd "ork jag skiter i detta", å då ringer Okänd upp å säger att dom strax ska åka.
Då säger jag "aa men eftersom jag nu pallat mig ut hoppas jag ni har dricka åxå, för jag vill fan dricka mycket". Varpå Okänd säger "aa du kan dricka hur mycke du vill å lite till, men du får inte bli så full som Känd säger att du kan bli..."  Jag bara "vad snackar du om?"  Okänd: "nee men han sa att du blir så jobbig när du e full"

Å då brast de, då sa ja att jag inte ville komma och klickade och avvisade alla samtal. Jaa, dom ringde över 5 gånger, från olika nummer å allt, men nej denna gången ger jag mej fan inte!

Seriöst, så bra kompis är inte Känd till mig så han behöver gå å snacka runt. Detta är en liten sak, jag vet, men det är saken i sig. Vad har Känd ens för rätt å gå å snacka om mig när han inte ens vet? Visst har jag vart rejält packad då just han träffat mig ibland och så, men inte ens en tiondel av alla fyllor har han träffat mig. Vet han då allt om mig efter han sett mig ett par gånger?

GAAAAHHHH får ryck på idioter

Chillaaa

Jaa, tar de bara lugnt. Känner inte för å festa idag. Några killar bjöd på fest, antagligen dricka åxå, men nee. Inte idag. Vill bara ta de lugnt, chillaaa... Spela lite wow kanske. Å NEJ VIVI JAG STANNAR INTE HEMMA P.G.A. DET!! hahaha.

Mötet blev inställt idag, men jag gick hem ändå. Vafan, mamma gick ju åxå hem från sitt jobb =P Sen frågade Erika om jag kunde jobba över. Jag sa att ja skulle gå efter lunchen, då fråga hon om ja kunde komma tillbaka efter mötet å jobba till 5-6 tiden men njee... Det blev för rörigt.

Jaa imårrn ska de bli jj lr hur Vivsan! Det har vi planerat. Så det så. Länge sen man festade med Vivi.

Vad jag måste göra:
- Köpa ögonskugga
- Köpa brunkräm
- Köpa dricka
- Börja med körkortet (!)
- Köpa nutella (inget måste, men e sugen ^^)
- Fixa min dator, den laggar sönder
- Byta till kaninerna
- Köpa mat till jobbet
- Träffa Vivi
- Fixa mer musik till min mobil
- Fixa filmerna The Nightmare Before Christmas och Corpse Bride
- Köpa julklappar
- Betala tillbaka min skuld från Iron Maiden biljetterna


Jaa å nu tjatar gon på msn att ja ska komma till sjöbo å festa.. Njee jag ger mej inte! (tror jag iaf=P) hahaha

Alla tycker jag ska åka buss. Men nee, ska jag någonstans ska jag åka bil! PUNKT SLUT!


Jobb

Jaa steg upp vid 5 på mårrånen. Uuuusch va tidigt. Pappa kom å hämtade mej vid 6, sen körde han mej till Viared. Äkta pappa å klaga av att gå upp så tidigt.
   Imårrn ska jag ta bussen! Undra hur detta ska gå, hahaha. Så jag får ta 05.37 härifrån, sen går bussen från stan 06.05.

Erika frågade idag om jag kunde jobba på söndag med, så då blir det från 8.00-17.00. Liite sovmorgon iaf ^^ Men snacka om typ somna å vara bakis då lr, hahaha.

Så som vanligt när jag kom hem gick ja å la mej, e helt slut efter bara två dagar på jobbet, haha. Men imorgon blir ju inte en så lång dag, eftersom jag ska på möte 13.15. Både mamma och pappa ska med, typiskt, haha.

Å för er som tycker jag är så intressant (vilket menas alla hähä), så är mina raster såhär på dagarna (då jag jobbar 06.25-15.05, vilket är imorgon å hela nästa vecka)

09.30-09.50    Frukost
10.30-10.40    Rökpaus
12.15-12.45    Lunch


Får la nana snart, ska upp om nåra timmar natti natti (S)

CDON

Sitter här med mina cornflakes.. Jobbade mellan 8.00-15.50 idag. Det gick väldigt bra, lite tungt för armarna men det är okej..  Hinner inte ens jobba en dag förrän man får en beundrare som antagligen stirrar efter en (!)
Han: Hej, hur går det?
Jag: Joo, bra..
Han: Har du ätit? Jag såg dej nämligen inte i matsalen.
Jag: Aa, men jag åt med pappa.
Han: Ahaa, va gött, jag trodde nästan någon hade glömt och säga till dej..

Å en stund senare...

Han: Ska du jobba här mer eller?
Jag: Aa, några veckor framåt...
Han: Aa, själv har jag ju lång helg nu. Men du jobbar måndag då antar jag, då har man ju något å se fram emot. Du är väldigt söt måste jag säga!
Jag (paff): Åå hehe... Tack..

Men aa, det var en bra dag helt enkelt.. Nu torsdag-fredag å nästa vecka jobbar jag från 06.25-15.05. Sen veckan därpå går jag ju en sista vecka i skolan. Då har jag typ en timme på mig å ta mig till Viared för att jobba till kl. 23.00. Det blir tuuufft...

Lite som hänt

Jaa har inte bloggat på länge nu ;P Lanade mellan lördag-måndag. Var hos Räkan, Chrille var med första dagen.
Har äntligen startat en snygg liten bloodelf vid namn Slynan ;)

Såå igår kl 8 på morgonen fick jag tandställning också. Ont som fan gör det nu. Å uuusch, de e fuuult, haha. Sen gick jag hem till Räkan lite till å lanade, sen hämtade jag Lisa vid 4 tiden. Hon spelade ju wow det första när hon kom hem, hon älskar ju det. Haha min 7-åriga lillasyster kan mer om wow än Vivi. Vivi har ju inte spelat någonting, men meningen låter rolig ändå.

Å nyss ringde CDON och frågade om jag kunde testjobba där imårrn =D Skitkul ^^

RSS 2.0