bakis

Jag är bakis. ALA HELVETE. Usch, mår så dåligt. Kvällen igår var väl ändå rätt lyckad. Var ute med Elin, Malin å Agnes. Dom bowlade först, men de kan ju inte jag göra för mina sillisar (hihi) så jag satt å förfesta lite hemma för mej själv först ;P Sen gick vi till Swing. Å där blev de tequila, cider och öl. Sen sov jag hos Matilda, längesen det var! Så det har satt sina spår idag, mår bajs. Skulle träffat söta Thomas idag, men icke. Jag orkar inte. Så det får nog bli imårrn istället.

Det finns idioter...

Har precis vart hos tandläkaren. Fan va gött! Jag drog ju ut den tandställningen (själv) i gommen för några veckor sen för att den va jobbig, men jag behövde den inte mer nu =D

Det är halt! Jag har sommardäck på bilen, och kommer i lagom fart för att ens komma uppför backarna å va händer då? Joo en bil står vid sidan av vägen så jag tänkte köra om den försiktigt, för den kanske inte kom upp. Å va händer sen? Jo, en jävla traktor kommer å ställer sej mitt framför där jag ska köra förbi så jag får stanna! För då ska den in där den röda bilen står. Så den röda bilen spinner vidare, och jag kommer inte upp! Jävla traktorjävel, han har la förfan lättast att komma någonvart i snön, så varför skulle han ut just den sekunden? Så fick stå där i 10 min typ å försöka komma upp.. Jävla idioter och egoister! Sådana egoister hatar jag!
Det är samma som när jag hade moppe, bara för att de andra hade bilar har la inte dom företräde överallt? Men de tycker ju dom, eftersom de e ju mopeden som stannar för den skadas ju mest ifall man krockar.

:)

385935-7

(D)

Kommer hem nu. Fortfarande lite halv borta känner ja. Usch för å supa när man har skoldag efter. Å inte lär jag mig. Slutar i å för sig 11.20 idag. Göööötttttt....

VÄLDIT LÄNGESEN

Ja, som sagt. Nu var det väldigt längesen jag skrev här. Mycket har hänt.
27/2 fick jag körkortet
och
1/3 gjorde jag silikon =D
(gick från 70B till 70E)


Bilder finns som sagt alltid på http://mariinah.bilddagboken.se

Vet inte riktit va ja ska skriva.. Ville bara uppdatera nu igen.
Elin Berggren fyllde 18 igår, grattis!

Idag var jag med Vivi och fikade. Mysigt. Sen var jag med Pearcy å Madde en stund, fikade då åxå, haha. Å nu är jag i Svaneholm. Bor hos pappa nu. Ett tag iaf.

RSS 2.0