Party

Festade hos Madde i fredas som fyllde 18.. Sen åkte vi in till stan å käka McDonalds å aaa... Blev inte så mycke mer.

Igår förfestade jag hos Madde med Sanna och Pearcy också. Sen drog vi till Swing xD

Och idag blir sleten bakisdag xP

(D)

kortkort

Mysigt

Att känslorna kommer så fort.... Det känns som om bara *poff*, så tycker man om den personen.
   Men jag har inte känt så här förut. Visst, jag tyckte om många från början, som jag var med förra året, men... Aldrig denna känslan! Jag ville ha en pojkvän för att kunna presentera den som det. Och typ inget mer.

Nu däremot, när jag träffade Han, så känner jag mig för första gången nästan helt säker på vad jag vill. Att jag vill att Han och Jag blir VI.

Och man vet inte hur man ska förklara det. Men jag tror att han har förstått. Det verkar som han förstår allt jag säger, och att jag förstår honom lika bra. Han är den man kan vara avslappnad med, skoja med, prata med massor om, cpa totalt, slåss (lät cp men vaddå man låtsasslåss ju ibland xD). Allt som är roligt!

Nee, jag tror jag gått och blitt kär =S




Syster.. Jag finns alltid för dig! Du kan alltid ringa mig dygnet runt, även fast du bara vill prata en stund. Du vet att jag alltid förstår vad du menar, även fast man kanske formulerar det dumt.
Och du är en sån ängel som finns i mitt liv. När jag berättade allt idag, så blev man ännu gladare för att man hörde att du verkligen brydde dig! Sånna kompisar är svåra att få tag på. Sånna som känner samma glädje som den som berättar. Gaaah, JAG ÄLSKAR DEJ <3     =D

Fnys..

Kopierat från Vivis blogg:
Har ni inte tänkt på hur härlig första gången är?
Och nej marina, jag menar inte första gången man har sex med någon!

Hahaha jaa fick mig och tänka på igår.
Jag, Räkan, Anders och Sandra snackade om typ folk som blev överfallna eller våldtagna. och Räkan bara säger: "Aa men hade du blivit överfallen så hade du bara sagt 'åå knulla mej'."

Folk kan vara orättvisa ibland! Haha xD

Tandläkarn osv

Igår träffade jag Vivi efter teoriprovet. Och när jag skulle hoppa av hennes buss så glömde jag först halsduken, så jag fick hämta den å sen fastna den i bussdörren. Vilket gjorde att både jag och Vivi skratta och att hon terra mig med sms sen som "Du är så klantig, ingen annan än du kan vara så klantig" osv osv =P




Var hos Räkan igår och idag.. Anders och Sandra var också där. När dom gick, så norpa jag åt mej Anders data som stod där så jag åxå kunde vara på datan samtidigt som Räkish ;D Spelade lite på hans 70 priest åxå ^^

Gick även till tandläkaren i morse, eftersom min tandställning i gommen hade gått sönder (oj vad konstigt, jag lekte inte aaaalls med den xD) Fick en ny, fan åxå! Trodde jag skulle slippa.

Tjötade med Vivi i tele idag. Vi kom in på Alla Hjärtans Dag, och Vivi och Alex tjaffsade. Och Alex hade Vivis telefon så sa han till mig: "Men om nu du och Vivi älskar varandra så mycket så kan la NI fira Alla Hjärtans Dag då!"
Haha det tyckte jag lät så roligt xD



Jaa Vivi. Maybe du har rätt. Baaaara kanske. Du trodde det redan förra året om oss. Men får helt enkelt avvakta och se vad allt leder till. Men det känns som det går i rätt riktning iaf =)

Teoriprov

11.15 - var nervös

11.52 - gick ut och klarade det med 60 rätt =D

Fan vad glad jag är! Både jag och andra var osäkra på om jag skulle klara det. Är ju inget lässnille längre. Ååh vad kul!
   Men nu är det typ 6-8 veckors väntetid på uppkörning =S Och jag och pappa kom överens om att om det var mer än 5 veckors väntetid så skulle jag få göra silikon emellan ^^ Wiihuu, bara det finns tid och så. Vet inte än vart jag ska göra det heller.

Tack alla som grattat mej, kul att folk bryr sej =)

Hemma nuu

Nu har jag äntligen kommit hem från Säffle. Saknar det faktist. Hade jättekul där med allt folk och lärarna.
   Och jag tackar Ulf, min körskolelärare. Säkert världens bästa! Gjorde jag fel så var han alltid lugn och skällde aldrig på mig. Tappade aldrig tålamodet. Och vi snackade så mycket skit, och man fick sig ett gott skratt varje gång man satte sig i bilen. Tack vare han tror jag att jag kommer klara uppkörningen. Hoppas verkligen.

Har teoriprov på måndag för övrigt. Det måååste gå bra.

Har saknat många personer också. Träffade Vivi idag. Det var skönt att få krama om henne igen och prata med henne om allt och inget. Man skrattar alltid med henne. T.ex. "Marina, jag vet nog bättre än dig vad du gör" =P

Och jaa. Gamla saker dyker upp. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Vet inte vad du tycker heller.
Fick reda på så mycket igår som jag inte hade en aning om.
   Och jag tycker att du ska tänka på dig själv och inte på någon annans bästa. Inte i detta fallet iaf. Vi förstod varandra precis. Jaja. Vet inte hur det kommer bli ändå. Det är bara jobbigt när gamla saker dyker upp igen, och man tycker om det.

Är bakis fortfarande, uscha. Var på fest @ Sjoebo igår. Jag var dealer i poker å allt, woooow ;D

18-årsfest ^^

Folket kom vid 8 och drog vid 10, ingen ville ta nattbussen hem. Det var uppdelat, alltså konstit folk xD
Iaf, allt det roliga började ju senare på kvällen. Krogen. Å jaaaa guuuuuuuuuuud jag vet; det är illa, vivi! =P
Var inne på Swing och Tonic. Å jaa resten vet ni andra xP Haha.




Åker tillbaka till Säffle idag. Så aa, är nog inte inne på internet förräns om en vecka typ igen. Ni får ah de rba gott folk.
Mammsen, pappsen, Lisa och Vivi.
- Det är tomt utan er. Träffar ju er dagligen, och nu åker jag bara ifrån er.

LÄNGESEN!

Nu var det längesen jag skrev.. Åkte till Säffle i söndags och kom hem igår. Har träffat mycket trevliga människor i där uppe.


Så mycket man lär sig där uppe! Så mycket risker och allt det finns som man inte tänkte på innan. Jag visste inte ens 1/3 av allt de dem säger där uppe! Jag var till och med lite skraj när jag åkte med pappa igår (och även säger många att han är väldigt mycke skickligare på å köra än många andra).
   Det är högerregeln, det är väjningsplikter, det är huvudleder, övergångsställen, backspeglar, trafikljus, sidospeglar, döda vinkeln, motorbromsa, hastigheten jaa ALLT att hålla koll på!
Men fick den bästa läraren säger många; Ulf. Hur bra som helst och vi sitter bara och tjötar massa skit när vi kör.

Gjorde halkbanan i torsdags; hur kuul som helst! Haha en gång gjorde jag fel å glömde släppa bromsen på isen så jag snurrade bara runt, så Erik (läraren som hängde med oss): "Åh herregud... Marina vad håller du på med egentligen *suck*?" Hahaha.
  
Fick även sitta i en bil som man fick snurra runt i så man skulle känna hur det var om man voltade. Åxå fick man sitta i en stol och krocka i 7 km/h. Det blir hårdare smäll än vad man tror.



Igår tog jag tåget "hem" till Göteborg och träffade Fredrik. Jättesöt kille ^^ Sen kom pappa och hämtade mig halv 7. Då var jag lite festsugen. Så det blev att man drog till krogen med Rocky, Angelica, Billy, Zigge och Loui. Hehe vakten grattade både mig och Rocky i efterskott ^^
Efter det käkade vi McDonalds och sen drog hem. Var väl hemma vid halv 3...



Idag blir det 18-årsfest! Wihuuu (D)

Imårrn --> Säffle

Imårrn åker jag. Är nervös.

Jag och pappa körde idag. Jag parkerade jämte bilar, backade in på en parkering, startade i branta uppförsbackar; och inte ett enda kärringstopp. Allt gick jättebra! Och pappa berömde mig och sa att det var jättebra gjort. Då blir man glad =)

Kommer sakna vissa personer här hemma. Är inte hemma på min 18årsdag...
FYLLER ÅR PÅ TISDAG =D

Jaja, nu vet ni de. Jag kommer inte skriva på ett tag. Kommer hem på fredag igen.
Lördag är det 18-årsfest ^^

Böcker osv..

Körde med pappa idag. Det gick bra (som vanligt, mohaha). Vi hämtade också böckerna som trafikskolan skickat. Och den första som la beslag på broschyren med vägmärken var min lillasyster Lisa. Hon låg i min säng och tittade och tjötade, hehe. Lilla söta Lisa...

Mm, mycket man ska hinna göra innan söndag..

Nickelallergi

Jag hatar nickelallergi. Det kliar sönder!

2008!

Vilken dag och kväll det var igår!

Det började med att vi var hos Jennie vid 5-tiden. Sedan skulle vi kidnappa Rocky eftersom hon fyller 18 idag (Grattis än en gång!) Så hon visste inte vart hon skulle och hade ögonbindel på sig. När hon kom stod vi i dörren med partyhattar, slängde serpentiner på henne och spruta sånt där färgat "spindelnät" på henne åxå.

Sedan började partyt. Vid halv 9 tiden kom Vivi, Madde och Alex förbi. Sen drog vi upp till Pearcy. Vivi drog redan vid 11-tiden, antagligen för att hon mådde dåligt. Hon firade nyår hemma med Alex och jaa, spyan var också och hälsade på henne. Det tyckte hon var jäääättetrevligt ööhhrrmm haha.

För oss andra (Jag, Pearcy, Sanna, Calle, Ida, Emil, Madde x 2 och Emma) så firade vi nyår på Stora Torget, kollade alla fyrverkerier och så. Den senare kvällen blev inte riktigt vad jag väntat mej men vafan, det är gött å va "rik" också ;)

Sedan när jag skulle ta taxi hem, kommer några killar och frågar om dom också får åka med i taxin. De skulle också till Trandared så jaa dom betalade taxin. Väldigt lyckat de där ^^

Okej både jag och Vivi fick besök av spyan igår om jag ska vara ärlig. Och eftersom jag och Vivi tycker det är helt självklart att gå in på detaljer, så kan jag säga att morötterna och dippen kom upp, haha. Inte så konstigt, eftersom jag fick i mig en hel vodka på något konstigt sätt. Mer än vad jag tål kan jag säga!
Vaknade klockan 4 på eftermiddagen idag och är fortfarande bakis.
Det är illa när man SJÄLV känner att hela sitt rum stinker gammal fylla efter man sovit...

Får se om jag och Vivi ska käka fyllemat sen. Om något är öppet och om vi orkar...
Blev inte så. Vivi orkade inte sa hon. Men sen åt ju du tydligen Max sen iaf så det var ju gött för dej.

Gaah... Bakis.. Orkar typ ingenting =P Bara sitter här å slöar. Jobbigt jobbigt.

Ska hämta böckerna från trafikskolan imårrn, så jag hinner läsa lite innan jag åker. Pappa skulle typ visa vad som var viktigt och kunna och sånt.. Jaa, jag åker om fem dagar! Och ännu bättre Jag fyller 18 om en vecka! =D


mariinah.bilddagboken.se

RSS 2.0